Image Map

31. jan. 2012

Noget jeg ser frem til...

Der er så meget jeg gerne vil, og så meget som jeg gerne vil nå. Så meget der skal ske, og så meget som der helst ikke skal ske.
NEW YORK <3
Men en af de ting som skal ske, og som jeg er rigtig glad for sker, det er at jeg skal på en lille 9-dages rejse til New York.
 'The City that never sleeps'. 
Det bliver så godt. Jeg kan normalt ikke sætte ord på mine tanker og følelser, det kan jeg heller ikke i dette sammenhæng. Det bliver 'godt'.  Jeg glæder mig meget, og ser frem til en vidunderlig tid, som jeg højst sandsynligt ikke kommer til at prøve igen. Sådan en rejse, det er noget som de fleste måske kun gør én gang, og for nogens vedkommende, så er det aldrig. De 9 dage hvor at jeg er udenlandsk er derfor også proppet, for at jeg og mine medrejsende kan nå at se det hele. Vi skal ind og se ALT hvad man forbinder med New York, og jeg mener virkelig alt. Jeg talte i alt sammen til 31 forskellige steder vi skal se på 7 dage, og derud over, så kommer der nogen mulige aktiviteter om aftenen. Så fedt, det bliver det!

 Som nogen måske har læst sig frem til, så skal jeg ikke med min familie til New York. Det sker via. Ungdomsskolen i Kolding. Heldigvis, så kender jeg nogle stykker som skal med, så det skal nok gå. :-)


Glæden kommer lige så langsomt frem, og jeg kan love for at det bliver godt!
Jeg ønsker jer alle en fortsat god dag.

/Emil

3 kommentarer :

 1. Hey, cool blog! - og fedt at støde på en anden mandlig blogger..

  Streetbeing.com

  Nicholai

  SvarSlet
 2. Hvor er det fedt at se en dreng der blogger, og så er det oven i købet en ganske inspirerende blog du har!
  Den fortjener sgu god vind med på vejen, derfor er vi nu faste læsere.
  håber du vil kigge forbi min søsters og min blog, og evt. følge den (selvom det ikk er en drenget blog).
  amandaogkirstine.blogspot.com :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.