Image Map

18. apr. 2012

Farvel - igen


Hej bloggen!
Så er det i dag at jeg drager mod Sydspanien, nærmere betegnet La Uniõn! Kl. er på nuværende tidspunkt 05:27, og jeg er RIGTIG træt. Jeg skal spise noget morgenmad nu her kl. 06:00, og så går der én time derfra til at vi kører mod Hamborg lufthavn. Jeg har faktisk ingen anelse om hvor lang tid det tager at flyve, eller hvor lang tid vi skal vente… Men det bliver jo småting i forhold til den lange tur det tager for at komme til New York, så det klarer jeg jo nok! Det passer også med at jeg har været i hele 6 forskellige lufthavne på under en måned, efter i dag. Ret vildt, ikke? Man må sige at jeg får set lidt, og ja, det gør jeg!

Eksamenerne presser sig også på… Er jeg den eneste som skal op? Måske ikke, men faktisk har jeg intet i mod det. Jeg ved at jeg nok skal få forholdsvis gode karakterer, så det går nok. Men nok om det, nu skal jeg snart ned til sommer og sol! Og så har jeg oven i købet fødselsdag på fredag! Hvis du er en rigtig sød person, så skriv endelig en kommentar på fredag, og ønsk mig tillykke! Det ville da være dejligt!
Nå, men jeg tror at jeg vil smutte videre, for nu gælder det snart!


Hyg jer her hjemme i KOLDE Danmark, nu skal jeg ned til 22-24 grader!

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.