Image Map

16. apr. 2012

Operation "klip en munk"

Meget mærkelig overskrift - og ja, den handler altså om mig! Jeg skulle til frisøren kl. 9, og fik faktisk en ok klipning. Troede jeg. Da jeg så kom på skolen senere på aften, så fandt jeg ud af at jeg havde en underlig kant i nakken, og så lignede jeg en munk... Heldigvis er der en dude her på skolen som er ægte hipster, og kan finde ud af at bruge en maskine - så han klippede mig lige! Ikke tilfreds med den klipning, så det bliver ikke det sted igen!

Ellers har jeg bare brugt dagen rundt i min by, frisør, besøge min gamle klasse, kigge rundt og bare chille!
Ej, er du nøgen!? - Nej, jeg er bare nudist!

Håber at i har hygget jer i dag - det har jeg!

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.