Image Map

15. apr. 2012

Jeg er fattig...

Jeg er meget fattig. Men efter egen mening er det en god grund til at jeg er fattig. Jeg har fået købt en masser, men bare ikke haft muligheden for at vise jer det hele! Alt hvad jeg viser jer på de følgende billeder er køb fra min New York tur. Det var langt fra en billig tur, men jeg har fået en del for pengene - og glad, det er jeg! Dog har jeg ingen ide om hvor mange penge jeg nåede at fyre af på den uge, og jeg har heller ikke lyst til at tænke på det!
 Beeeeeeaaaats! ♥ - De er mine babyer! Kærlighed på dem! Coveret købte jeg også. Det er til iPod.
 Lidt sko!
 En bog... Ja, jeg læser - dog er det af en lidt anden slags!
 Endnu en bog, som heller ikke er helt normal. - De er købt i verdens fedeste Outfitters Nation!
 En vild trøje - som man så også kan købe i Danmark, øv! Den er forresten fra H&M!
 Softshell fra North Face - et godt køb på kun 300 DKK!
 En Supreme cap? Siger det jer noget? - 250 DKK, og til en værdi af 800-1000 DKK - LÆKKERT!**
 En camo-trøje-halløj til 200DKK i Forever 21 - ja, de har en drengeafdeling!
 En ny plakat til mit crib. Der er ikke så meget på væggene her, så det var et fedt køb!
 Et par shorts! Også mit eneste par! Køber nogle flere nu her, så jeg er klar til Spanien på onsdag! :-D
Solbriller til 8 Dollars - ja, hvorfor ikke? De kan bruges, og vil blive brugt i Spanien! 22 grader! :-D

** Den Supreme cap ved jeg virkelig ikke hvad jeg skal gøre af! Jeg overvejer at sælge den, men på den anden side, så kunne det også være en fed giveaway om et stykke tid? Dog skal det være for noget speciel - måske 7- eller 8000 sidevisninger? Eller 10.000? Det kunne være vildt! **

Nå, men det var så det jeg havde købt, håber at i vil give lidt feedback på disse køb!
Dagen i dag har jeg bare hygget mig med nogle venner, det er det!

Hyg jer til vi ses igen! :-)

/Emil

2 kommentarer :

 1. Behold Supreme cappen, jeg tror du ville være glad for den!! :-)

  //julie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det overvejer jeg virkelig også! :-)

   /Emil

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.