Image Map

13. apr. 2012

Who said gravity?

Kan i huske at jeg for et stykke tid siden lavede et indlæg med nogle billeder jeg havde fundet omkring på internettet? Hvis ikke, så kan jeg alligevel vise jer resultatet af efterligninger af billedet, som i ser ude i siden. Nå, men mine roomies og jeg lavede en gengivelse af billedet, og det blev et okay resultat - selvfølgelig ikke lige så godt som originalen! Men her får i dem altså!

Så blev det endelig også weekend! Det er dejligt, selvom at der næsten lige har været påskeferie - men det ignorer vi! Det er altid dejligt med nogle pauser fra skolen! Jeg har forlænget weekend, så jeg regner med at kunne nå en masse, selvom at det nok ikke kommer til at ske! Jeg har endnu ingen faste planer for hvad jeg skal lave, og blogindlæg har jeg heller ingen ideer til. Jeg skal mandag hen på min gamle skole og se hvad de laver der, og måske joiner jeg lige undervisningen, bare for at minde dem om hvor klog jeg egentlig var/er! En klipning skal jeg også have her i løbet af de næste par dage. Så bliver jeg måske køn. Ej, spøg til side. :-D Det er også i næste uge at jeg tager til Spanien! Det glæder jeg mig til, men måske burde jeg også finde en eller anden slags gave til den familie jeg skal besøge. Det skal helst være noget dansk - nogen ideer til hvad det kunne være? Jeg tror der kommer et indlæg i morgen om mine køb fra New York. Ikke forvent det store, så meget købte jeg heller ikke. Jeg er en dreng! Men jeg smutter - vi ses! God weekend!

   /Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.