Image Map

28. apr. 2012

Ombygning på bloggen!

Ja, som nogle måske har set, så har jeg lavet lidt om i bloggen. Det er ikke meget, men lidt! For tiden går det faktisk ret godt med bloggen, så nu starter jeg også på alle mulige andre sociale medier med den. Derfor er jeg startet på en Twitter, og en Tumblr! Det er ikke de vildeste ting som er derinde nu, for som i kan se, så er Tumblr'en virkelig bare alt muligt hurlumhej smidt sammen.

Jeg har også fået lavet de her faner under min header, hvor at i lige kan tjekke det hele lidt ud. Jeg går stadig og finder ideer til faneblade, og sådan en "Om mig" kunne der måske også lige titte frem på et tidspunkt.
Jeg overvejer faktisk også lidt en Facebook side, men måske vil jeg også vente lidt til at der kommer lidt mere gang i det hele. Det kan være når jeg runder de 8000 sidevisninger, eller noget, at der kommer sådan en side. Nu må vi jo se!

Overvejer faktisk også en giveaway - nogen som kender til nogle der har lyst til at sponsorere noget? Ellers må jeg jo bare i gang med at finde frem til dem!

Jeg tror at det var alt herfra for denne gang!

FØLG MIG PÅ TWITTER, TUMBLR OG BLOGLOVIN!
FØLG MIG PÅ TWITTER, TUMBLR OG BLOGLOVIN!
FØLG MIG PÅ TWITTER, TUMBLR OG BLOGLOVIN!

/Emil

1 kommentar :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.