Image Map

28. apr. 2012

What up? I'll tell you - this is up.

Jeg lovede jer egentlig et indlæg for i dag om ting som jeg har oplevet på min rejse i Spanien, men det kom jeg altså fra, og har i stedet valgt at fortælle lidt om noget andet. Jeg ved ikke hvad det andet skulle være, så det bliver bare et eller andet som lige falder mig ind!

Vi starter ved skolen! Eksamnerne... eh, de er over os om ikke så længe! Faktisk starter de første allerede på onsdag, og er altså matematik. Men det er dejligt, det værste overstået først, og så ellers bare videre derud af! Jeg hader matematik.... Og fysik. Men matematik er klart det værste fag i skolen. Derimod blev jeg så også rigtig glad da jeg i torsdags hørte, at vi havde udtrukket samfundsfag og geografi. Mit hjerte sprang af glæde. Det er nok den bedste nyhed jeg længe har hørt. "Nøøh, dårlig joke Emil!!!" - Nej, jeg er virkelig glad for det. Jeg er blevet overbevist om at det er to fag som jeg nok vil kunne klare mig godt i, og derfor var det en kæmpe lettelse at finde ud af at det ikke var tysk mundtlig som jeg skulle op i!

Jeg har weekend. Det har i også, men gud hvor er det dog dejligt! Jeg er for en gangs skyld hjemme, og kan slappe af og bare være sammen med min familie og dem jeg holder af. April har været en hård måned, med virkelig mange input og aktiviteter som jeg har skulle nå! Måske skulle jeg lave et lille review af april i et indlæg? Måske, måske. Men jeg har altså heller intet at lave i weekenden, men jeg regner heller ikke med nogle store planer... Småt er godt!

Næste år? Tjoeh, intet overdrevet stort... UDOVER AT JEG ER BLEVET OPTAGET PÅ HADERSLEV KATEDRALSKOLE! Overdrivelse fremmer forståelse. Jeg er virkelig glad, for studietiden er virkelig noget som jeg har set frem til i de sidste 2 år! Jeg glæder mig sådan, fordi det forhåbentligt bliver noget af den bedste tid i mit liv (dog ikke overgået af efterskole!). Kender en del som skal gå der, så det kommer til at gå!

Indlæg. Jeg har lige rundet 100 indlæg (faktisk er jeg på 102, men det ignorerer vi!) Jeg synes selv at det på det sidste har haltet med indlæg, men det har nok været på grund af min konstante træthed, og ikke rigtig har haft tiden til det hele, men nu regner jeg snart med at begynde med fuld fart igen! Jeg går lige så langsomt og finder blogideer fra andre blogs, og fifler også lidt med layoutet på min blog - noget som i synes der kunne gøres bedre? Overvejer noget med at lave nogle faner med lidt halløj i. Det kan godt være at det allerede er sket når du læser det, men så har du også fundet noget nyt som du kan udforske!


Watch me, and i'll watch you.

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.