Image Map

1. maj 2012

1. maj

Så er det blevet den første maj, og nu er synes jeg at foråret virkelig er sat ind! Her i Sydjylland har vejret været dejligt med sol og ingen vind. Hele dagen har vi nærmest set film af alle mulige arter, for vi skal forberede os på diverse småfilm som vi kan komme op i til danskeksamen. Men efter skole smuttede jeg lige en tur ind til Ribe for at købe lidt ind, og bare gå rundt og slappe lidt af. Jeg købte intet af relevans, eftersom at det alt sammen var ting som kunne spises. For det meste slik og mariekiks. Så var mit eksamenskit klart! Man skulle tro at det var midtsommer, for byen var fuld, og folk gik bare rundt og nødt vejret i t-shirts, shorts og med en is i hånden. Virkelig dejligt at se! Man kan efterhånden mærke at vi kommer nærmere på sommeren. Aftenen har jeg brugt på at hygge med mine venner omkring bålpladsen her på efterskolen. Skumfiduser og pålægschokolade mellem et par mariekiks - så bliver det altså ikke bedre!

Men nu forbereder jeg mig bare på matematikeksamen i morgen - jeg dør!
Og efter at have set mine standpunktskarakterer som vi fik i dag, så er jeg helt sikker på at jeg ikke klarer den!

Har nogen af jer forresten fejret 1. maj? Er lidt ærgelig over at jeg ikke har haft mulighed for at komme nogen steder hen til det, men det går jo nok!

Savner allerede Spanien - varme, sol og sommer!

Hyg jer!

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.