Image Map

2. maj 2012

1 down, a few more to go!

Som titlen ret godt beskriver, så har jeg sammen med mange andre unge afsluttet den første afgangsprøve i folkeskolen! Der er vist ingen tvivl om det, eftersom at alle skriver det på Facebook. Men det er jo også helt okay! Matematik er for mig hadefaget, og derfor er jeg også virkelig glad for at det er ovre. Faktisk, så synes jeg at det gik okay, så jeg regner da med en okay karakter! (7-10)

Ellers har jeg ikke rigtig lavet noget spændende i dag, bare gået lidt rundt, dyrket noget motion og slappet af med mine venner.
Der er som i kan se ikke sket så meget, og sådan tror jeg desværre at rigtig meget af min tid de kommende 2 måneder vil være.
 "Man har kun det sjov man selv laver!" - Tjah, så må vi vidst hellere komme i gang!

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.