Image Map

3. maj 2012

Torsdaaaag, endelig!

Så blev det torsdag, og dagen har været ret god! Som så mange andre 9. klasser har jeg været til danske afgangsprøver i dag, og det gik rigtig fint. Ikke godt, men heller ej dårligt! :-) Så tog jeg hjem, og på vejen mødte jeg noget som jeg ikke har set før! - En is med havsalt! Og så var overfladen gylden! Det var virkelig underligt! - og om den smagte godt? Tjoeh, det var en helt ok is, dog foretrækker jeg stadig en helt normal vaniljeis med chokoladeovertræk!

Ellers har jeg bare brugt dagen på at være hjemme, slappet af, spillet fodbold. Lidt af hvert! Og nu vil jeg så tage afsted mod Haderslev for at være der inde i et par timer. Haderslev By Night! Hyggeligt! Nu må vi se om jeg køber noget! Men jeg smutter nu, så nu må i have en god torsdag aften! Flere nyheder i morgen!
/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.