Image Map

4. maj 2012

Never Gonna Leave This Bed

Hej bloggen, 
Dagen i dag har bare været endnu en dag med afslapning. Jeg har været i min seng stort set hele dagen udover noget lektielæsning ved et bord, og spisning! Så som i kan gætte, så har jeg ikke ligefrem været særlig produktiv, men det gør jo heller ikke så meget. Jeg har brugt det meste af dagen på forskellige blogs, kigget lidt rundt på nogle forskellige sider, tjekket noget musik ud, og bare fået en masse inspiration.

Jeg var forresten også til Haderslev By Night i går, og det var vildt hyggeligt! Jeg var derinde med Line, og vi fik lige kigget hele Haderslev gågade godt og grundigt igennem. Hvor jeg dog glæder mig til at blive en del af Haderslev til næste år, når jeg nu skal til at gå på gymnasiet derinde. Jeg håber virkelig at det bliver 3 gode år, med masser af hygge og fede oplevelser! Jeg købte også en lille ting, men det får i at se en anden gang. Jeg kan røbe at det er til et billede som jeg har grint meget af!

Det var vidst det som i får af mig for denne gang!


 /Emil

1 kommentar :

  1. Virkelig fed blog du har dig! Er nu tilmeldt! :-D

    Kig gerne forbi min egen blog, hvis du har lyst.:-)

    -Cecilia

    cecilialindberg.blogspot.com

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.