Image Map

9. maj 2012

Neville, Hermione & Malfoy

Det er så hvad jeg har formået at lave i dag! Sammen med nogle venner legede vi rundt med et kamera, og fik lavet dette fede billede! Malfoy (Morten) er en klar vinder, for fuck hvor ser det godt ud når han bare hænger der i luften og spiller cool! Mit hop blev lidt underligt, for jeg skulle på billedet se ud som om at jeg var bange for de andre, men det endte bare med at jeg ikke fik benene helt med op! Men hvor er det bare sjovt det billede! Se selv, det at gå på efterskole er slet og ikke så dårligt - man har altid noget at lave, og når man så intet har at lave - så finder man nogle andre der intet har at lave!

Jeg kommer virkelig til at savne den tid, og hvor glæder jeg dog mig ikke til ugen op til slutdagen.
Rejsby Europæiske Efterskole, det bedste år af mit liv ♥.

/Emil

2 kommentarer :

 1. Jeg elsker det!
  -Jeg er forresten vild med, at du har valgt mig til at blive Hermione! :p

  SvarSlet
 2. Det er virkelig flot lavet! High-five ;D

  Kh - Emma

  forunderligt.blogspot.com

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.