Image Map

13. maj 2012

I made this

Når man går på Rejsby Europæiske Efterskole, og man bliver i weekenderne, så er der altid en eller anden lille opgave eller noget andet finurligt som man skal lave. I dag var det noget som jeg elsker. Stop Motion film. Og vi skulle selv lave dem. Så her får i lige min (og 3 andres) udgave af den. Er nu træt af sangen.... Men fuck hvor er den god. Foster The People. Kærligheeed. (L) Også lige en anden lille ting. Jeg har ikke skrevet de sidste 4 dage, fordi jeg virkelig ikke har haft indhold i mit liv. Jeg ved godt at jeg ikke har skrevet noget overdrevet vild på det sidste, men her i eksamenstiden er der virkelig ikke så meget at sige jubi over. Tro mig. :-DMen det var vidst alt fra mig - hyg jer!
/Emil

9 kommentarer :

 1. Uden at have det store forstand på stop motion film, Så ved jeg godt når jeg ser noget jeg syntes godt om :-) Go film

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre! Mange tak! :-)

   Slet
 2. Smukt lavet! Elsker selv at lave stopmotionvideoer! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nice! Har du nogle jeg kan se? :-D

   Slet
 3. Har nok aldrig i mit liv set en stopmotionvideo før,
  men fuck det er vildt nice lavet! Håber at jeg også bliver så god.
  Hvor lang tid tog det? og elsker sangen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tog næsten en hel dag, men det var også fordi jeg manglede inspiration!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.