Image Map

20. maj 2012

Kashmir

Jeg har på det sidste begyndt at høre noget musik, som jeg ellers ikke hører så meget af. Normalt er jeg til musik med gang i, så som Alphabeat, Foster The People men også af og til lidt over i rap-genren. Men jeg er blevet gjort opmærksom på et band som jeg egentlig godt kendte, men alligevel ikke hører så meget til. Dog synes jeg at det er noget virkelig fedt musik de laver! Som overskriften siger, så er det Kashmir. Så jeg vil lige dele en sang med jer. Den er vist gået hen og blevet min yndlingssang! Virkelig god musik!
Er derfor også virkelig ærgerlig over at jeg ikke skal til nogle koncerter/festivaler i år, eftersom at der på deres hjemmeside står at de kommer til bla. Jelling, Northside og Kløften. Det ville nu ikke være helt dårligt at komme til en koncert med dem! Lige et lille sidespring, for faktisk dannede de gruppen på efterskole - så jeg har stadig chancen for at blive kendt!Det var alt for mig for denne gang!

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.