Image Map

22. maj 2012

The dyke with Val

Efter en lang dag valgte Valborg og jeg at cykle en lille tur. Vi tog turen ud til diget (vesterhavet, til de der ikke er så geografisk bekendte), og vi fik grint og snakket en del. Det var en hyggelig tur, og vi fik også oplevet en del. Bare det at se stedet var noget stort. Tænk at efterskoleåret snart slutter. Jeg kan slet og ikke forstå det! Men vi fik taget nogle billeder, som efter min mening var ret gode. De er heller ikke redigeret, så det gør mig bare endnu mere stolt - hende Valborg er vild med et kamera! Det er også lidt sjovt, for det billede hvor jeg er på, det har jeg også i en anden udgave hvor jeg skraldgriner. Det er taget lige bagefter, og det er fordi jeg i mellemtiden opdagede at jeg havde trådt i en lort. Så kom der også en lille historie ud af det! ;-)

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.