Image Map

28. maj 2012

Should've done better - seriøst... (Update på lidt af hvert!)

Så er det blevet weekend, som nogen af jer måske har opdaget. Eller, klokken er 23:27 og det er søndag - det er weekend! Som så mange andre, så er det pinseferie, og derfor har jeg også fri i morgen. Jeg har formået at bruge min weekend på intet. Og jeg havde endda lavet en liste over ting som jeg bare skulle nå! Men det har jeg desværre ikke fået taget mig sammen til. Jeg kommer nok heller ikke til det. Men det er faktisk ret sjovt, for det er her i de sene aftentimer at jeg får lavet mest. Har formået at vaske mit tøj og gjort et halvt par sko rene! Exceptionelt! Sidder nu på efterskole, eftersom jeg har valgt at blive her i weekenden, fordi jeg troede jeg kunne koncentrere mig her. Det kunne jeg også, men så bad mine venner mig om at være sammen med dem. Og jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig!
Nogle af jer har sikkert også set Melodi Grand Prix, og egentlig, så synes jeg sku' at Soluna gjorde det godt nok! Det er en rigtig god sang efter min mening, men hele Europas meninger er ikke den samme som min. Dog er den Svenske sang også ret god, så det er også ret velfortjent!
Så også lige noget på Facebook som også vækkede mig lidt. Min gamle klasse har nu kun 3 skoledage tilbage efter 10 års skolegang. Prøv at tænk at jeg (og mange andre) har brugt 10 år af deres liv på en skolegang som nu skal afsluttes på 45 min inde i et prøvelokale. Det er en meget speciel tanke, og jeg ved egentlig hvad jeg synes om det, for noget af det har jo været godt? Fx det sidste år, som er gået så ufattelig stærkt. Om 3 dage er der kun 1 måned tilbage af den bedste tid i mit liv. Jeg ved heller ikke hvordan jeg skal tackle det, for jeg kommer sikkert til at græde af glæde og sorg på samme tid. Hvor er det dog trist. :-( Så mange vilde oplevelser som jeg oplevet, og så meget som jeg ikke kommer til at opleve igen.
Det var alt fra mig for denne gang. Jeg håber at jeg kan komme ind i en bedre rytme, og måske begynde på at lave nogle flere blogindlæg oftere!

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.