Image Map

17. jun. 2012

Half a year, still going strong

Det er i dag en meget speciel dag. Men jeg har ikke rigtig bidt mærke i det. Faktisk er det i dag et halvt år siden at jeg startede bloggen her på blogspot. Det er sket rigtig meget med tiden, og måske er det ikke alt sammen noget som i har lagt mærke til. Der har også været op- og nedture. Jeg er gået fra daglige indlæg til ca 2 ugentlige, eftersom jeg ikke rigtig har en spændende liv. Jeg har lært meget, og også indset en del.

Mange fucking tak for jeres opbakning, og jeg håber fandme at i vil blive her. Mange mange mange mange tak! Jeg elsker jer!

Måske er der ikke så ofte indlæg, men der er nogle lidt oftere opdateringer på min Facebook gruppe.


MANGE FUCKING TAK! <3
 /Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.