Image Map

18. jun. 2012

I DONT EVEN NEED THESE GLASSES

Jeg kører den hårde stil - Det kan man roligt sige! Haha, jeg så et genialt billede med samme motiv og tænkte bare, "Sådan en må jeg også lave!". Dette lille billede har faktisk været planlagt siden før påskeferien, og jeg købte både t-shirten og camojakken i New York. Dog har jeg selv været så opfindsom at skrive ordene selv, og what so ever, t-shirten kostede det der svarer til 33,- DKK. Men jeg synes at det er genialt, og jeg har egentlig også endnu en amerikansk t-shirt som jeg lige vil vise jer, men som jeg dog ikke selv har lavet! Der er også en historie bag, så glæd jer der ude! #SKUDUDTILMIGSELV!
/Emil

3 kommentarer :

 1. Vildt fed blog!! Er klart fast læser!! Håber du vil følges, så tag gerne et kig forbi. :-)
  http://karoline-friis.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Tjaah, det kan man godt kalde det! Dog med et twist. :-D

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.