Image Map

25. jun. 2012

SPOT ON: Kanye West

Halløj med jer!
Jeg har valgt at lave en lille "SPOT ON" i dag, og jeg har selvfølgelig valgt Kanye West! Kanye er en virkelig stilet person, og det er nok hans tøj og musik som jeg er mest fascineret af. Helt klart. Han er ikke ligefrem den med den bedste personlighed, for efter sigende, så er han en arrogant nar. Bum. Nå, men nok om det! Jeg har lavet en lille collage ud fra billeder som jeg har fundet rundt omkring på nettet - for han er sku en cool dude! Som der kan ses er den en forholdsvis varieret stil. Til tider en rå stil, men også en mere raffineret med blandinger fra hvert hjørne af modemesserne. To be honest, hvis jeg havde modet, så ville jeg med glæde bære alt det tøj han gør, for hold da kæft hvor er det fedt. Har i sær en kærlighed til en lignende trøje som der er på det nederste af de midterste billeder!
/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.