Image Map

15. aug. 2012

#2 OOTD - GYMNASIE

Trøje souvenir - Softshell The North Face - Shorts Carhartt - Converse

I dag er første dag på gymmmm! Glæder mig sygt meget, og jeg håber virkelig at det bliver 3 gode år. Men først skal vi lige over første dag/ uge. For jeg har hørt virkelig mange rygter om at gymnasiet er kendt for sine vilde indgangsritualer. De går åbenbart virkelig til den. Nå, men okay. Hvis der sker noget, så har jeg bare endnu flere at grine af når de dumper sidste eksamen, ha. Ej, det bliver jo også min egen tur de næste 2 år til at byde dem velkommen, og det skal da også gøres med bravour! Men det går nok, jeg glæder mig i hvert fald stadig, men har dog også husket skiftetøj! Men først skal cykelturen lige overkommes.... 14 km, forfanden. Det er en challenge som min mor har givet mig, så ja... En challenge er en challenge! Men vi ses, jeg skal snart af sted! Et indlæg omkring hvordan dagen var kommer senere!

Stay cool,
/Emil

3 kommentarer :

 1. Nu ved jeg godt, at jeg kommenterer et gammelt indlæg (undskyld), men det er bare så fedt, det her outfit!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, tak! Men den måde jeg står på, får bare benene til at se virkelig dumme ud. :-D

   Slet
  2. Ej overhovedet ikke, jeg synes du ser godt ud :)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.