Image Map

15. aug. 2012

JEG ER EN PUTTE

En laaang dag overstået! Men den har været god, det kan jeg ikke komme udenom! Det har været vildt spændende at starte på gymnasiet. Ikke kun fordi det hele er nyt, men også det at jeg nu er trådt et skridt videre fra børnerækkerne. Dagen i sig selv har ikke været yderligere voldsom, for jeg havde forventet en del mere af 2.- og 3.g'erne, men de havde i følge mine kilder fået forbud mod at kaste med vand, skum og hvad de nu end ellers kan finde på. Så jeg slap (næsten) helskindet igennem. Jeps, næsten. For der var lige transporten først. Det er sådan at min mor har givet mig en challenge, og den hedder at jeg skal cykle til og fra skole hver dag indtil efterårsferien. Og egentlig, så er der ikke så meget jeg kan gøre mod det, for jeg har ingen penge til selv at købe et buskort, så det er egentlig bare sur røv. Jeg vil lige tilføje (og jeg er ikke 100p på det her!), at der er 14km fra mit hus til skolen... Det er lange 28 km som jeg må tage hver dag indtil efterårsferien. Men det belønner sig vel på en eller anden måde, for jeg får vel en bedre kondi - og hvem vil ikke gerne have det?

Men det har været en vild dag, det må jeg give dem. Vi blev først modtaget med glade folk og klistermærker. Degraderet til putte. Gymnasiehierarkiet var helt klart på sin plads! Men i det mindste er HF'erne under os, så vi har (heldigvis) også nogen at se ned på! Derefter videre igennem Slangen. Det er sådan en snoet gang som man skal gå igennem, og så sidder der ældre elver over alt og klapper og råber af en. Meget hyggeligt! Jeg gik bare og tænkte, "Yes, jeg bliver hyldet!". Men ellers har vi bare fået info at vide og er blevet vist rundt. Det var vist hvad jeg formåede i dag!

Ps. det er nogle forholdsvis nice klassekammerater jeg skal gå med! De virker egentlig til at være helt nede på jorden, i stedet for at være de der syge snobber som jeg egentlig godt kunne have troet.

Flere posts kommer med tiden, later!

3 kommentarer :

 1. På Holstebro Gymnasium er der det samme princip med hierarkiet, 1.g'erne er bare kendt som frøerne :-P

  http://leasblogx.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, nice! Jeg tror det er sådan lidt det samme i hele Danmark! Synes det er en ret sjov ide, for det bliver jo også vores tur til at være de "ældre". :-D

   Slet
  2. Præcis! Det her var faktisk ret hyggeligt; langt bedre end at komme et sted, hvor alle bare giver en den kolde skulder, som om man ikke eksisterer. :-D

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.