Image Map

11. aug. 2012

Godmorgen!

Godmorgen derude! Endnu en dag er startet, og endnu en dag hvor Emil er ret forvirret og ikke rigtig ved hvad han skal lave! En ting ved jeg, og det er at jeg her om et lille stykke tid skal til Kolding Storcenter, så hvis der er nogen af jer der ser mig, så hils gerne! Selv skal jeg ikke have noget derude, altså lige over et nyt sæde til min cykel. Nu hvor jeg tænker over det, så ved jeg ikke engang hvad det er vi skal derude.... Nå, men det er da hyggeligt nok bare at gå rundt og kigge lidt! Ellers skal dagen bruges på intet. Jeg synes selv at bloggen kører lide mere glidende for tiden, så jeg tror bare at jeg må fortsætte med at skrive et indlæg hver eller hver anden dag. Det funger vist ret godt. Har også siddet og samlet ideer til indlæg. Jeg tror at jeg er endt ud med 12 indlægsideer, men hvis der er nogen af jer derude som gerne vil høre om et eller andet. Måske mit syn på et eller andet. Jeg har jo tidligere lavet et indlæg omkring mit syn på homoseksuelle. 
Forresten, ville det være for feminint at lave indlæg som hedder Outfit Of The Day? Rigtig mange pigebloggere gør det, men har ikke rigtig set så mange drenge gøre det. Jeg ved ikke helt...
Nå, men vi ses! Måske er der et indlæg igen senere i dag!

/Emil

6 kommentarer :

 1. Nej jeg synes ikke det er for feminit, når drenge viser deres outfit :-) Og følger faktisk nogle drenge blogger, som gør det. :-) Så det kan du sagtens gøre, hvis det er det du har lyst til.. Uden at man tænker " ej okey, home" hehe, hvis du forstår ;-)

  Hilsen Celine! :-)
  http://lillenumseskat.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder godt, nu må vi se... Har et dobbeltblog-projekt i gang, som nok i sidste ende bliver til en modeblog... Så der kommer sikkert OOTD's. :-D

   Slet
 2. OMG HVOR SER DU SØD UD, EMIL
  -Pis da på om det er feminint eller ej, lav de Outfit Of The Days' hvis det er det der lyster dig

  SvarSlet
  Svar
  1. VOLDBOOOOORGGGGG ER ZØØØØD

   Slet
  2. De kalder mig Voldborg. Eller.... Philip gør ♥

   Slet
  3. Vi ved det alle: det sker sjældnere, at vi krydser en blog styret af det maskuline køn, end vi krydser en blog drevet af det feminine. Skønt er det tilgengæld, når det endelig lykkes at tritte forbi et sted som her. Tak for kigget, hermed følger jeg dig fast og vender snart tilbage igen.

   //varmest, Rikke-Louise
   www.SomethingRicasso.com

   ps. Godmorgen til dig også (eller skal jeg rettere sige god eftermiddag).

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.