Image Map

9. aug. 2012

UNDER CONSTRUCTION

Jeg er nu begyndt at bygge lidt om på bloggen, og indtil videre er jeg faktisk ret tilfreds med resultatet. Det ser måske ikke ud af meget, men jeg vil selv sige at jeg har brugt en del timer på at søge rundt på google og spørge mig frem for at lære nogle ting og sager. Og så var jeg også på et tidspunkt nødt til at lære noget af det der HTML-halløj. Æv, det er sku svært at være web-teknikker. Godt at jeg ikke skal den vej i livet!

Nå, men noget af det jeg har ændret for nyligt er lidt af layoutet. Som i kan se, så er der kommet en række billeder op ude i siden (no shit sherlock?!), og jeg regner med at de skal pryde væggen hele vejen ned! Problemet er bare at jeg ikke har flere Tumblr-sider at gennemsøge. Har været en del igennem, og der er ikke rigtig noget som har faldet i min smag, eller som fortjener en dejlig plads på min side! Indlæggene er også blevet rykket på, og nu er de blevet lidt smallere. Før var det jo sådan at de fyldte hele siden (knap og nap...).  

Men det jeg vil høre, det er hvad jeg kan gøre bedre? Jeg mangler virkelig inspiration for tiden! Men overvejer en ny header eller noget! - Skal bare lige have lært at lave sådan en... Jeg kan love jer for at der blev brugt mange forsøg på at lave min nuværende, og der er endda en del fejl. Fx den lille sorte streg som stikker ud nederst i venstre bund. Sådan er det! Nybegynder fejl, og sådan skal det også være. Men jeg har da selv joket en del med det, og det kan ses på min Tumblr som kan ses HER. - Nu hvor vi er i gang, er der så nogle Tumblr-typer derude som har nogen ide om hvordan man fjerner de grå skrift under hvert eneste billede? 

Bucketlist
Ja, jeg ved ikke lige hvad der skete, men hele min bucketlist, altså fanen hvor der står 'I would like to...', og jeg kan altså ikke lige huske det hele, så jeg vil da håbe at i vil komme med noget inspiration til hvad der kunne være fedt. Så som 'I would like to... ... Tage på en spontan rejse, eller ... Bo i København' Sådan en slags fact-liste omkring ting jeg IKKE har prøvet. Ideer?
 
Jeg tror det var alt for denne gang,
hyg jer!
 
 /Emil :-)

2 kommentarer :

 1. Hej Emil :-)
  Det er rigtig fedt med billederne ude i siden! Med hensyn til tumblr, så prøv at slette alt i "kommentarfeltet" under billedet, inden du reblogger - hvis det ikke hjælper, eller det er, fordi der står source: xxxxx, så er det noget med dit tema. Så skal du skifte tema for at undgå det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sofie,
   Tænkte det nok! Nå ja, jeg må bare prøve mig lidt frem med tiden. :-D Men tak for dit svar!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.