Image Map

3. aug. 2012

I'm hung up

I kender den, og i elsker den. Jeg vil vædde med at stort set alle kender melodien eller lidt af teksten på denne sang. Det er faktisk lidt sjovt, for jeg sad sidste aften på Spotify og overvejede om jeg skulle gå i seng. Men så kiggede jeg tilfældigvis under det der "Radio"-halløj. Jeg faldt over en 80'er og 90'er radio. Så jeg lyttede lidt, og nogle af numrende genkendte jeg. Men selvfølgelig også virkelig mange som jeg aldrig havde hørt så meget som en tone af før. Men noget fangede mig, og det var de sange som jeg var vokset op med (90'er radioen hæhæ). Jeg fandt sange som Our House - Madness. I ved, "Our House - in the middle of the street!". Sådanne sange, uh det var godt! Også den velkendte Take On Me - A-ha. Meget godt at sådan komme tilbage til noget godt. Men efter nogen tid med den slags musik, gik jeg videre. Jeg genfandt ABBA. Haha, vil nok kategorisere dem i blandt de 5 største, og bedste, bands nogensinde. Nogen godt musik var det helt klart! Så kan man sagtens sige, "øhh, Justin Bieber har flere fans og visninger på Youtube, æv bææv!" - Ja, men tilbage i 70'er-80'erne var der altså også kun 3,5 milliarder mennesker på jorden. Det vil sige ca. det halve af hvad vi er i dag! Nå, men jeg tjekke det lidt ud, og fandt også nogle af Madonnas ældre sange. Sådan helt tilbage fra starten af karrieren. Der var det så at jeg også fandt sangen Hung Up. Det er en 'samplet' version af ABBA's 'Gimme, Gimme, Gimme', og var derfor på en måde "kendt af folk i forvejen. I hvertfald selve lyden. Og jeg må da give ret i at den er catchy! I det hele taget, så lavede de god musik den gang! Tænk på alle de store kunstner (kan kun nævne nogle få, men der var sikkert mange!), som fx ABBA, AQUA, Bon Jovi, D-A-D, Eurythmics, Whitney Houston, Wham!, Michael Jackson (60'er, 70'er, 80'er) og Earth, Wind & Fire.
 Bare lige for at give min mening og også fortælle at det nyeste musik altså ikke altid er det bedste!


Fortsat god sommerferie til de af jer som altså stadig har det!
Håber i vil værdsætte et af mine længere indlæg! Har på en eller anden måde fået gnisten tilbage omkring bloggen! Fordi jeg har en struktureret hverdag i sigte?
 Måske, men i skal i hvert fald regne med mere i fremtiden herfra!

/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.