Image Map

20. aug. 2012

Supreme lookbook Fall/Winter 2012Supreme er ude som i kan se ude med deres nye lookbook, og hold da kæft hvor er det nice. Jeg er en ret stor Supremefan, måske nok mest på grund af deres 5-panels, men det er alligevel noget fedt det har fået sat sammen i denne omgang. Jeg kan ret godt lide det første billede, i sær fordi det er en god blanding af det halvpæne, men også et lån fra det lidt mere rå udseende. Alt i alt er jeg vild med med kollektionen, og hvis jeg havde haft penge (og muligheden for at købe tingene, for den sags skyld), så havde jeg klart været indehaveren af nogle Supremeklæder. - Ja, til de af jer der ikke ved det, så er Supreme uhyre svært at få fingrene i, for det bliver simpelthen revet væk fra hylderne. Både online men også i deres fysiske butikker, som der heller ikke er så mange af rundt omkring i verdenen. 

Alt for denne gang,

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.