Image Map

26. aug. 2012

FACTFICTION

 (Billede taget fra Tumblr)

Navn: Emil. Fødselsdag: 20.04.96. Køn: Jeg hedder ikke Emil for sjov... Dreng. Øjenfarve: Blå - nogle folk tror jeg har grønne øjne, men de er altså blå! Hårfarve: Haha, er faktisk ikke sikker, men det er vel brunt! Højre- eller venstrehåndet: Venstre. De sko du går mest i: Hmm, helt klart mine røde Converse. De perfekte sko som passer til alt. Og så er de jo også ret nice. Det du er bange for: At falde ud af et vindue. Aner det ikke lige. Pinlige situationer? Din livret: Jeg har ingen lige nu, for jeg er langt fra et kræsent menneske! Så jeg spiser lidt af hvert. Din første tanke når du står op: Jeg står op kl. 06.00 i hverdagene, og jeg er langt fra et morgenmenneske. Jeg tror slet ikke jeg tænker. Pepsi eller cola: Cola - det eneste rigtige. Adidas eller Nike: Adidas, både tøj og sko. Ice tea eller te: Jeg drikker te stort set hver morgen, så... ja. Chokolade eller vanilje: Spiser ikke ofte vanilje, hæhæ, men chokolade gør jeg. Men når det kommer til is, så klart vanilje! Synger du: Hvem gør ikke det? Dog langt fra godt... Går du i bad: Nej, jeg kan ikke tåle vand. Selvfølgelig gør jeg det. Kan du lide skolen: Jeg kan lide skolen, men ikke folk i den. Hvis jeg kan slippe for at være social, så gør jeg det. Vil du giftes: Ja! Det ser jeg frem til! Kan du enes med dine forældre: Intet problem der, men i ved, teenager4life. Sidste gang jeg ... Drak alkohol: Fredag aften til en lille fest. Gik ud og shoppede: Shopper ikke, køber hvad jeg har brug for eller kigger efter længe - så sidst må nok have været i New York (indlæg her). Spiste sushi: Düsseldorf, 2010. Madforgiftning. Never again. Bagte hjemmelavede kager: Meget lang tid siden! Stjålet noget: Jeg er en god dreng - hvad regner i mig for? Hvis jeg var en måned ville jeg være: April. Har fødselsdag der, og så er det også der at foråret i mine øjne rigtig starter. Hvis jeg var en dag i ugen: Lørdaaag. Hvis jeg var et tidspunkt på dagen: Formiddag eller nat. Hvis jeg var en planet: Månen, I guess? Hvis jeg var et dyr: En fugl, for så kunne jeg flyve! En måge måske? Hvis jeg var en retning: Op ad. Tjek det ud, det fortsætter ud i det uendelige. Hvis jeg var en følelse: Den ustabile, haha. Vi har alle vores særheder! Hvis jeg var en farve: Sort, så passiv som muligt. Hvis jeg var et tal: Har altid været en fan af tallet 67. Jeg har ingen anelse om hvorfor, men det er bare yndlingstallet! Mad eller søvn?: Jeg er ret sikker på at mad er en klar vinder der! Jeg spiser døgnet rundt (natmad, hæhæ), og elsker generelt bare mad. Lilla eller grøn?: Grøn, det er en af de bedre farver i denne verden, for den minder mig altid om foråret når alle de store træer i vores have er sprunget ud. Svømme eller ski?: Svømme. Jeg har kun stået på ski en gang i mit liv, og selvom at det var vildt fedt - sådan virkelig vild - så er jeg stadig til det dejlige varme vand. Pizza eller salat?: Umiddelbart ville jeg sige pizza, men nogle af de salater min mor laver - mums! Sygt godt. Det er nok i blandt mine yndlingsretter! Salt eller peber?: Hm, peber. Det giver bare så meget ekstra til maden! Kærlighed eller venner?: Mig selv, haha. Ej, kærlighed. Bil eller lastbil?: Bil. Favorit ... Farve?: En lys grøn eller sort! Film?: Der er mange, men tror nok at min nummer 1 er filmen Amelie. Sygt god fransk film! Sko?: Jeg synes at mode inden for sko er en underlig ting, for oftest bliver det for meget, men Vans (Forresten, tjek lige de her syge Vans! Whoa!). Butik?: Hvad tøj angår, så tror jeg nok at den hedder Kul og Koks - den ligger inde i Kolding centrum, og der har de det vildeste tøj! Sted at være?: Enten, så skal jeg være et sted hvor at det er totalt stille, ellers så skal der være larm og støj over det hele. Så, mit værelse, på en gåtur eller en storby (New York, du vil for evigt være i mit hjerte!). Dyr?: Katte. Min familie snakker om at vi skal have hund, men katte er jeg bare mere til! De er sådan nogle selskabsdyr lige som mig. (Jeg er ikke et dyr). Men mere forstået sådan at de kommer og går som det passer dem. Person?: Hmm, jeg kan ikke lige komme på en person som lige skulle være det ypperste. Måske ham forsangere fra Alphabeat eller MIKA - de lever det liv som jeg helst ville. Musik, fest, være nice. Ting at gøre i din fritid?: Badminton, helt klart. Jeg lever mig sygt ind i det, også selvom at det er på TV... Ellers, så bare at være i min seng, eller gå rundt og gøre hvad jeg har lyst til. TV-show?: Jeg har faktisk fået øjnene op for en serie som for mig hidtil har været ukendt, The Big Bang Theory! (Undskyld). Drink?: Mojitoooo! Ah, kan ikke få nok! Sanger?: Lige for tiden er det nok MIKA, men ellers, så har jeg en virkelig blandet musiksmag, og hører alt lige fra opera til up-coming underground rytmer. 

Hele ideen har jeg fået fra den alt for seje blogger, TheBlackOne, og jeg har fået lov af hende til at låne alle spørgsmålene fra hendes indlæg. Jeg synes at det er så hyggeligt med sådanne indlæg, og jeg håber virkelig at jeg får lyst/tid/mod til at lave flere af sådanne i fremtiden. Ellers, så er jeg jo på nuværende tidspunkt også i gang med en spørgerunde. Jeg vil da helt klart opfordre jer til at spørge om et par ting der. Jeg ved endnu ikke om det skal være en video eller på skrift, men det kommer til den tid! Lav endelig sådanne indlæg, så vil jeg med glæde kigge på dem! :-) Hvad synes i forresten om indlægget? Er der andet i har lyst til at vide? Så smid lige en kommentar her på min spørgerunde!

Alt for denne gang, fortsat god weekend!

13 kommentarer :

 1. Hæhæ du er sød nok Emil:-)
  - en måge er også en fugl..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det ved jeg jo godt.... I begge tilfælde. Hæhæhæ.

   Slet
 2. Overraskende hyggelig læsning ^^ Men.. "Pepsi eller cola"? Haha, går ud fra det rigtige spørgsmål er "Pepsi eller coka", eftersom begge dele jo er cola? xD

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. PEPSI ER IKKE COLA, DET ER NOGET FANDEN HAR SKABT! Ikke sammenlign! >:( Ej, hæhæh.

   Slet
 3. Må man stjæle og gøre det samme på sin blog? :P Be' om??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæh, det må du vel godt, men det ville da glæde hvis du huskede at kreditere mig for ideen. ;-)

   Slet
  2. Self, lagde et link ind og sagde at det var der jeg snuppede ideen fra :)

   Slet
 4. Svar
  1. Glæder mig til vores KBH-TUR!!! :-D æhæhæh

   Slet
 5. Heeeej Emil!
  Super lækker blog du har dig! Du har en virkelig ved stil :-) !
  Jeg er nu blevet fast læser

  Knus Sofie
  \\ http://sofielouiseahlgrensblog.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah nice! Tak for de dejlige ord! Kærlighed ud til dig!
   ;-)

   Slet
 6. tag et kig på min nye blog og følg mig på bloglovin, det ville være skønt! :-)

  http://kathrineedwards.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.