Image Map

30. aug. 2012

SWEATER-WEATHER

Utilregnelig. Det er hvad jeg vil kalde dagens vejr! Tidligere på dagen var det kold, fugtigt og ungemütlich. Sådan rigtigt Danmarks-vejr. Og nu kan man mærke at vi heldigvis også er kommet til den del af året, hvor man kan begynde at gå i sweats, crewnecks og hoodies. Selv er jeg ret vild med mærket Christopher Shannon - sygt designet og vold nice. I det hele taget, så laver han noget flot, sejt og anderledes tøj, som jeg klart ville have fingrene i - hvis det altså ikke var på grund af prisen. Sådan en sweat koster 1.200 DKK..... Det er voldsomt, men en eller anden dag, så skal jeg nok være ejeren! Det samme tænker jeg om den bomber jacket som jeg lagde ud på Facebook-bloggen tidligere i dag. (I kan finde den her!) Men ellers, så er det bare rigtig sweater-weather, og det skal klart udnyttes! Ville også gerne have fundet nogle andre trøjer til jer, men det må blive en anden dag!
Skrives!
/Emil

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.