Image Map

25. sep. 2012

"BEING A BLOGGER" - andtheblack

"Jeg har generelt oplevet mange, som er imod blogging for tiden. Folk der snakker på gym, og som kører hates på mig, min søster, og derudover mine veninder helt offentligt. I ved hvem I er, og TAG JER SAMMEN! Ingen - og jeg gentager INGEN, tvinger jer til at læse vores blogs, så få jeres fede øjne væk fra min blog, hvis I ikke bryder jer om den."
Er i syg hvor har denne pige dog ufattelig meget ret. Jeg kan kun råde jer alle derude til at kigge forbi andtheblack's blog,  for hun har fat i noget stort - noget rigtigt! Det er helt vildt så meget hate der er i blogland og på blogs for tiden. Det er som om, at folk ikke forstår at dette er en hobby, ligesom at andre går op i at sidde og spille computerspil, at gå til karate eller fucking ridning. Det gør mig så sur (undskyldning til alle ridepiger - igen går det ud over jer). Vi har andre interesser, og jeg kan ikke se hvad der er galt med at være anderledes? Skam jer. Det er det eneste jeg har at sige.

8 kommentarer :

 1. Smitter det der Hate??? Det håber jeg ikke... Jeg forstår ikke helt hvorfor man vælger at skrive på sin blog at der er nogen der 'Hater' en?? Gir det ikke bare mere dårlig stemning??? Hvis nogen var sådan over for mig ville jeg slet ikke bruge energien på dem.. Jeg ville ignorer det og jeg kunne aldrig finde på at bringe denne negative stemning videre...???

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har delvist ret, Jeanette. Men jeg synes også bare, at folk skal vide, at man skal gå ustraffet fra, at kaste med skidt. Folk skal vide, at det ikke er i orden, og jeg håber derfor også at de mange ord andtheblack skrev, har givet noget stof til eftertanke, hos nogle af dem derude som anser det at blogge, for noget åndssvagt. Men kan godt se din pointe, og vil også give dig delvist ret! :-)

   Slet
  2. Jeg forstår helt sikkert også dig.. Synes heller ikke det skal være ustraffet... men derfra og så til at smide det ind på ens blog synes jeg der er stor forskel.. Jeg ved at sådan noget hurtig kan skabe misforståelser eller negativ stemning og derfor er det noget jeg vælger helt fra.. Hvad er det egentlig folk der Hater blogger, vil opnå??

   Slet
  3. Jeg har ingen ide - Jeg forstår ikke, hvorfor man ser sådan ned på folk der blogger!

   Slet
 2. Jeanette, jeg tror Lærke har skrevet det i frustration, og en blog er vel til, for at formidle sine tanker. Hun har tydeligvis været frustreret over alt det negative hun får smidt efter sig, og det kan jeg sku godt forstå. Jeg synes det er et pissefedt indlæg - håber det lukker munden på dem, det var rettet til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldkommen ret, Ida! Haha. :-D

   Slet
 3. Heeey jeg er ridepige ... og blogger!

  Haha, ej jeg forstår dig godt og jeg er FULDSTÆNDIG HAMRENDE ENIG. Der er mange gange hvor jeg desideret er blevet gjort tilgrin og "trådt på" med en flabet kommentar som: "viser du stadig dine fans dine outfits of the day" med et hånende grin - hvor jeg så pointere jeg ALDRIG har sat jeg har fans ud fra mine kun 31 læsere.

  People these days, ugh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fortsæt! Lad intet stoppe dig! Selvom det "kun" er 31 læsere, så er det stadig 31 som fast synes at du gør det godt, og så kommer der konstant folk som synes det samme. Jeg er kommet til konklusionen, at jeg virkelig ikke giver "en fuck" mere. Jeg er træt at det, og vil fra nu af se om jeg kan lukke ørerne for det!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.