Image Map

26. sep. 2012

Super Rich Kidz


Jeps, Smil-Emil. Det er hvad nogle kalder mig! Jeg vil selv betegne mig, som en smilende dreng, for ja, jeg smiler altså stort set altid! Men det var altså ikke det som det hele skulle handle om. Det det skulle handle om, var alt andet. Bare sådan, en opsummering på hvad der egentlig sker, og hvad det egentlig er, som jeg går og laver. Tjah, skole - intet speciet, intet nyt. Jeg går stadig på samme skole og i samme klasse. Fritid - intet. Sådan, helt seriøst, intet. Eller det siger jeg i hvert fald mig selv. Jeg arbejder virkelig meget for tiden, så jeg HAR virkelig ingen fritid. Men det skal ikke stå i vejen! Til gengæld kan jeg så se frem til en dejlig løncheck om ikke så mange dage, så der er blevet planlagt grundigt hvad den skal bruges på!
Jeg hørte for ikke så lang tid siden nogen sige, "Som blogger, så bruger man da mange penge på tøj konstant. Hvorfor gør du ikke det?" Hmm, jeg vil lige sige, at jeg altså har haft et arbejde siden jeg var 13, men på grund af efterskole sidste år, har jeg ikke haft mulighed for at arbejde, som så derfor betyder at jeg "ikke har råd til tøj". Dette ville jo også være en løgn, for noget tøj skal jeg nok altid finde!
Jeg ved ikke hvorfor, men folk har fået den opfattelse, at bloggerlivet er fuld af glamour fordi man hele tiden skal fortælle noget nyt, interessant og spændende. Dette er gået hen og blevet til indlæg omkring tøj for rigtig mange. Jeg ved stadig ikke hvorfor, men jeg laver da indlæg omkring tøj som jeg synes er fedt - også selvom at jeg ikke har det på? Man er altså ikke rig når man er blogger! Vi er bare helt normale mennesker! Nogle bloggere gør det, men det er langt fra alle!

Og til slut vil jeg bare sige at jeg elsker, næsten, jer alle sammen derude! Har fået sygt meget dejlig respons på alt jeg laver på det sidste, og jeg håber virkelig virkelig at det kommer til at forblive sådan!

Ps. Giveaway under opsejling! (min første, wuhuhuuuuu!)

4 kommentarer :

 1. Du har den skønneste blog, Emil! Høhø

  SvarSlet
 2. Tog lige et smut forbi din skønne blog, og hvor er jeg dog glad for jeg gjorde det.
  Din blog er virkelig super god, og meget interessant og inspirerende.
  Jeg er blevet fast, hihi. (-:

  www.sophiereimers.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de dejlige ord! ;-)
   Jeg tjekker lige din blog ud!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.