Image Map

28. sep. 2012

H&M - Vidste i det?


I kender den alle - H&M. Noget tøj som har opnået stor status på trods at de budgetvenlige priser. Fedt tøj til gode priser - ja, hvorfor ikke? I kender sikkert også Monki, Cheap Monday, Weekday og COS, men vidste i, at de alle sammen er ejet af H&M-koncernen? Det vil sige at alt deres tøj i princippet er fra samme sælger. Tænk lige over det - Så meget tøj til så forskellige priser, og så er det alligevel det samme "firma"? Nå, men det var egentlig ikke kun det jeg skulle fortælle! Faktisk så har H&M gang i et nyt projekt - et luksusbrand. Firmaet bliver lanceret i 2013, og bliver et butik som fokuserer på det lidt ældre publikum. - og bliver også en smule dyrere. Jeg ved desværre ikke så meget selv, eftersom at der næsten intet er sluppet ud fra H&M. Men kunne forestille mig at det blev sygt!

7 kommentarer :

 1. Sådan noget kommer egentlig ikke bag på mig. Jeg mener, man hører jo også om hvordan eks. 2 komplet ens kager fra samme fabrik kan pakkes ind i forskellig indpakning og sælges til to vidt forskellige priser og som 2 forskellige firmaer.

  Men i forhold til tøj er der jo lidt større forskel på materialepriser, om man vil have billigt lort, eller noget der holder. Så samme moder-firma kan jo sagtens producere begge dele. Omvendt kan man til gengæld også sagtens finde billigt vand på dyr flaske, fordi der er lagt meget i brand-værdi og måske brugt en formue på reklamer...

  Eller billige varer i super kvalitet, fordi reklamepengene er blevet sparet og brugt på kvalitet i stedet.

  It all depends ^^

  // Janni aka Gulde <>< http://gulde.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, men alligevel - hvis det er de samme stykker tøj med forskellige mærker på, så ville jeg da selv helt klart gå efter den billige! Det snyder lidt, men kan godt se den smarte fidus som H&M har fundet på! ;-)

   Slet
 2. Vil så også sige det heller ikke kommer bag på mig, men er alligevel en smule chokeret. Mest fordi jeg selv holder meget af Cheap Monday (dvs. deres bukser kan være lidt irriterende, men ellers...) og holder også meget af Monki! :) Så ved ikke helt hvordan jeg har det med det hehe!

  Lyder ret sygt det med H&Ms nye projekt til 2013! :) Glæder mig til, at se hvordan resultatet bliver! Det jo lige om hjørnet, haha.

  Xoxo
  http://regitzemelhof.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også! Jeg er ret spændt på om det bliver sådan noget mormor-tøj, eller up-to-date-fashion!

   Slet
 3. Vildt fedt indlæg! Må jeg låne lidt af det? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, mange tak! :-D Så længe du husker at kreditere, må du låne alt! :-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.