Image Map

20. sep. 2012

Burberry SS 13' kollektionen - LFW

 Det her er fucking sygt. Jeg siger det bare - hvis jeg havde været rig, så havde dette været det eneste jeg havde gået i! Burberry har klart lavet en af de fedeste kollektioner jeg nogensinde har set! Noget fedt, er at de har valgt at lave deres bombers og frakker i et stof der får det til at ligne at det er helt metallisk. Og så er deres prints jo geniale. Der er så mange billeder på internettet med denne kollektion, og de er alle fede! Desværre kunne jeg ikke have dem her, så jeg opfordrer jer virkelig til at søge lidt på det!

Forresten er alle billederne taget til London Fashionweek, som kørte i weekenden. Dog ikke af mig selv, men af Highsnobiety.

6 kommentarer :

 1. Selvom stilen ikke lige er mig, synes jeg alligevel at der er noget som fanger mig! Og fed blog du har dig :)

  // http://oordinarythings.blogspot.dk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, tak! Men ja, det er noget ret fedt tøj! :-)

   Slet
 2. Åh, sok-i-sandal trenden topper nok snart! Meget fikst.
  Ahahah, ej det er en fed kollektion!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja! Det bliver helt klart forårets fedeste trend!
   Havde faktisk ikke set det, men nu hvor du siger det,
   så er det faktisk ret sjovt. :-D

   Slet
 3. Jeg synes de billeder du har fundet er super fede! Man finder fandme tit de bedste billeder på tumblr, og når man finder billeder af sådan noget fed herre mode, så kan jeg godt forstå du delte det! Og mmmh Burberry!!!
  - http://faymaryhuish.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så lækkert en kollektion, og Tumblr hjalp gevaldigt! :_D

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.