Image Map

22. sep. 2012

i love ugly

 Tryk på billedet for at se det ordenligt!
i love ugly. Meget passende navn, men min mening er altså, at de er alt for fede! Selvfølgelig skal folk have lov til at synes hvad de vil om forskellige panels. (Helt seriøst, der er virkelig mange underlige 5-panels derude). Og ja, de er specielle. Og ja, jeg vil gerne have dem. Har for tiden øjnene på rigtig mange forskellige, så nu mangler jeg bare pengene, og så er de mine! Af andre nævneværdige navne, så er der også lige Bizarre Fedora og Supreme. Den sidste kender i sikkert, men alligevel - den røde liberty camp cap er sku fed! Og ja, (igen haha) jeg er vild med blomstrede 5-panels.

2 kommentarer :

 1. De er nice!
  Fyre ser også bare pisse godt ud med dem!
  God weekend :-)

  Anna / http://twisttherhythm.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ikke? Glæder mig til at være ejeren!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.