Image Map

17. sep. 2012

Cults - Go Outside / TAK


Her får i lige en af mine yndlingssange! 
Jeg vil lige endnu en gang sige tak for det hele. Rundede her til aften 12.000 visninger på min blog. Jeg er ufattelig taknemmelig for at der er nogle som gider at følge med i min hobby (som nogle syge modebloggere siger, Passion). Det gør mig glad hver gang der kommer visninger, hver gang der kommer flere følgere, hver gang der kommer kommentarer og hver gang jeg udgiver et indlæg. Bloggen er klart et af dagens store højdepunkter, og jeg er virkelig glad for at jeg kom på ideen med den! Det håber jeg selvfølgelig også at der er andre derude som synes, men alligevel. I sidste ende handler det jo om en selv, ikke? Jeg har ingen ide om hvad jeg vil med min blog. Tilbage i marts sagde jeg, at jeg gerne ville blive kendt af min blog. Det holder jeg stadig fast i. Delvist. Drømmen er stadig at kunne blive genkendt på gaden, "Hey, er det ikke dig fra It's a Lucid Dream?" - Det kunne være så fedt! Bare det at blive anerkendt og få den smule respekt. Det er drømmen. That's the lucid dream.

"I think it's good to go out,
cause if you don't, you'll never make a memory that will stay.
I think that you should wake up.
I think I want to live my life, and you're just in my way."

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.