Image Map

16. sep. 2012

Illustrated People

Er jeg den eneste som synes at disse shirts er vildt fede? En jeg kender gjorde mig opmærksom på dem, og jeg har derefter gået og overvejet en del om jeg skulle have fingrene i en af dem. Mærket hedder Illustrated People, og er et forholdsvis nyt brand lavet af nogle unge fyre fra East London. Det specielle ved deres tøj er, at alle printene er blevet lavet i hånden. Det startede ud som t-shirts, men er så gået hen og blevet til crewnecks, sweats og hoods. Til pigerne er der også en del (faktisk mere end der er til drengene), så jeg kan kun råde alle til at gå ind og tjekke det ud! I får lige linket til hjemmesiden her. http://www.illustratedpeople.com/ Jeg synes det er vildt fedt at firmaet er blevet så stort på så kort tid, for de åbnede først i 2012, og allerede nu har de deres tøj til salg på både Asos og Topshop, som begge er nogle ret store og kendte tøjfirmaer. Prisen på deres t-shirts ligger solidt på omkring 40£, altså omkring 370,- DKK! Når muligheden kommer, så ser i mig i sådan en - højst sandsynligt nummer 3!

Fortsat god weekend!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.