Image Map

29. okt. 2012

+

Et billede fra den uge jeg var "udvekslingsstuderende" i La Union, Alicante, Spainen. Gode tider, her med Ana.

Oprindeligt havde jeg lagt virkelig mange planer for i dag, men det er endt ud med en træt Emil som har lagt i sin seng - hele dagen. Der er egentlig ret mange ting som jeg lige skal have lavet, men som jeg faktisk har formået at udsætte, indtil nu, og derfor er jeg måske lidt i tidspres. Men what ever, jeg når det jo nok! Som nogen måske har fattet, så smutter jeg lige 2 dage til København i morgen, for at se Mika. Og ja, der er helt normal skoledage i denne uge, men Emilos her var kløgtig nok til at undgå dem, og alligevel få lov til at tage afsted (Boo ya!). Så på grund af mine manglende evner til at tage mig sammen, så mangler jeg stadig at pakke mine ting og sager, men så igen, jeg er jo en dreng, og behøver derfor ikke at have tøj med til en hver situation, så den tager jeg lige på gefühlen, og pakker derfor i nat når jeg lige lyster!

Ellers har jeg faktisk ikke lavet så meget på det sidste, og så alligevel, for som i måske har lagt mærke til, så har der været stille. Jeg har de sidste 2 weekender tilbragt til med folk fra min efterskole, var i lørdags til en 60-års fødselsdag og så havde jeg gæster i går. Alt i alt en presset tid.
En anden ting som også har afholdt mig fra indlæg, har været det med billeder. Jeg føler virkelig, at der skal været et billede med i hvert indlæg, for ellers bliver det (endnu mere) tørt og kedeligt. Så nu venter jeg bare på min løn, så jeg kan komme ud og få hentet mig det kamera!

Og så en anden lille ting - jeg er blevet inviteret til mit første modeshow, nogensinde. Jeg synes det er vildt fedt, og jeg glæder mig allerede en del! Da det ikke er sådan et stort modeshow, som dem til de diverse fashionweeks, så ved jeg ikke helt hvordan jeg skal ramme med tøjet. Det ender nok ud i et casual outfit, men hvordan ved jeg ikke endnu. Det skal nok blive godt!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.