Image Map

26. okt. 2012

Ardour

Alle der har været i New York siger, at det er noget som er uforglemmeligt og som man savner - og jeg siger akkurat det samme. Bare tanken om den uge vi var derovre varmer. Det er helt slemt. En ting er sikker - jeg skal af sted igen, og min hungren efter at kommer derover igen skal stilles. Billedet ovenover er taget i flyet mod Amsterdam, hvor at vi skulle vente nogle timer, og så skifte fly videre til JFK-airport. Se lige hvor glad jeg er, haha. All the best, Emil.

3 kommentarer :

 1. Har det på præcis samme måde med Grækenland, haha. Ville virkelig også elske en rejse til NY, omg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, time of my life siger jeg dig. Elskede det!

   Slet
 2. Jeg har det på PRÆCIS samme måde. Jeg var i NYC på studietur for halvandet år siden, og jeg har været ved at dø lige siden. Jeg må bare derhen igen, altså! Jeg overvejer også at flytte derhen, når jeg er blevet færdiguddannet. Det er virkelig en drøm for mig at bo der. Den by er bare fantastisk, altså.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.