Image Map

23. okt. 2012

Dancing On My Own

Jeg er på det sidste blevet meget meget forelsket i Robyn, og det hele bliver bare bedre og bedre! Hvis jeg nogen sinde skulle gå hen og blive musiker (haha, forestil jer det lige), så skulle det helt klart være sådan noget musik. Jeg elsker elsker elsker elsker det! Nå ja, men altså... Har intet specielt lavet i dag. Besøgt nogle mennesker efter skole, og så skal jeg nu bare slappe af. Og så har jeg stået alt for længe og været døden nær i kulden. Jeg hader, at busser aldrig kører når man lige har brug for dem. Må nok hellere snart ud og investere i noget vinter-gear. En Comme Des Fuckdown hue, ja da.
Håber i er kommet godt i gang igen efter ferien!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.