Image Map

22. okt. 2012

INSTAGRAM

Jeps, jeg er hoppet på bølgen. Og jeg aner ikke, om Instagram er ved at være dødt, men jeg er altså først begyndt at bruge det nu! Oven i købet er jeg virkelig dårlig til at huske at tage billeder, så det skal nok blive godt! En del af det må vel være, at jeg ikke har nogen iPhone... Så jeg må tage en masse billeder med min iPod, og så uploade dem når jeg når til et sted med internet! Men nok om det! Mit navn er emilowich, så hop ind og følg mig!  
Er i også på Instagram?

6 kommentarer :

 1. hahahahahah, elsker at du har taget et billede af en halv spist spegepølemad. Real instagrammer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan skal det være! Alt spiseligt skal kunne dokumenteres! hahahaha

   Slet
 2. Er også på instagram: melhof

  Og velkommen til det! ;)
  Fine billeder so far!

  Xoxo
  http://regitzemelhof.blogspot.dk/

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.