Image Map

22. okt. 2012

Cinnamon Challenge

Jeg sad tidligere i dag og så nogle af alle de mange videoer på nettet med folk som laver The Cinnamon Challenge, og jeg har simpelthen grint så meget, at i skulle tro det var løgn. Men lige specielt denne gjorde mig flad af grin. Jeg grinte, grinte, grinte og jeg blev virkelig bare ved ud i en uendelighed. Som i ved, så er det heller ikke normalt at jeg deler sådan noget her, men dette er simpelthen for sjovt - og jeg lover jer, at jeg en gang i fremtiden vise jer mit forsøg på den! Men ved ikke helt om jeg vil lave den alene, så jeg skal lige finde en eller anden fest med nogle mennesker som er friske, haha! Men okay, måske også lidt underligt at møde op til en fest med en pose kanel... Vi får at se! Har i prøvet The Cinnamon Challenge? Smid en kommentar!

10 kommentarer :

 1. Oh shiat hahaha! Åh gud hun kaster jo op! Hahaha!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og det er så forkert at grine af, men HAHAHAHAHAHA!

   Slet
 2. Ja lige præcis! men .. man kan ikke lade være, især der hvor hun siger 'I hate you all'!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hahaha! Jeg har tænkt akkurat det samme!

   Slet
 3. Hvordan gør du sådan at video bliver "stor" altså ikke bare et link hvis du forstår..? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Under Youtubevideoerne er der en knap som hedder Del/Share og så trykker du bare på Indlejring/Embed, hvor du så derefter kan vælge størrelsen på den. :-) Så skal den sættes ind i din HTLM, men det kan gøres når du skriver indlægget. Så skal du bare huske at skifte over i HTLM og tilbage til "Skriv" igen. :-) Håber at det hjalp lidt!

   Slet
 4. Tak, og det ville være vildt sjovt hvis du prøvede det! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg SKAL prøve det en eller anden gang!

   Slet
 5. Ahahahah. Fatter ikke at folk smider sådan nogle videoer ud på nettet! :D
  Har du set GloZell's videoer? Tro mig, you will shit your pants

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg griner i hvert fald! Men nej, må hellere kigge på dem!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.