Image Map

21. okt. 2012

When

Når jeg nu en gang får fat  i mit kamera, og ja, jeg nævner det konstant og altid mindst én gang i hvert indlæg, så vil jeg være kreativ. Jeg har altid gerne ville lave film, og nogle få blev det da til. Men på det sidste er jeg bare blevet sygt inspireret, og jeg kan love jer, denne efterårsferie har ikke været andet end god, for jeg har virkelig været back-on-track, og har tænkt en del over hvad der skal ske. Jeg overvejede at stoppe med at blogge, og jeg ved at jeg gør det på et tidspunkt. Forhåbentlig om lang tid, men når jeg mister gnisten (hvilket jeg var meget tæt på), så mister jeg den altså. Så er der ikke nogen vej tilbage, og når det stopper, så stopper det. Men indtil da, så vil jeg virkelig gerne gøre mit bedste for at så ofte som muligt give jer et smil på læben, eller en god tanke i baghovedet. Det betyder ikke daglige indlæg, men derimod indlæg hvor jeg måske har tænkt en smule over det, inden jeg skriver det ned. Og med billeder. Mange billeder. Jeg skal være meget meget kreativ. I vil blive forundret over, at drenge også kan være kreative (håber jeg, haha). Men indtil da, så vil jeg holde halv-lav profil, for nu begynder gymnasiet for alvor. I er de bedste. Altså lige efter dem fra min efterskole. Igen, haha.

Men ok, i mellemtiden synes jeg da lige at de resterende burde melde sig til min konkurrence. Hvis ikke, så... nej, så intet! Så får i bare ikke 200 kroner!

4 kommentarer :

 1. Super hyggelig blog! :)
  Og så vil jeg lige tilføje at lysten til at blogge godt kan komme igen efter den har været væk i noget tid. Det har jeg i hvert fald oplevet! men jeg skriver heller ikke hver dag mere, som jeg gjorde før, for det har jeg slet ikke tid til. Som du måske selv har fundet ud af, så tager gymnasiet utrolig meget af ens tid. Især når man kommer til 2.g, for der begynder det kedelige arbejde med afleveringer! Og det bliver fandens hårdt, så det er bare med at holde tunge lige i munden! :)

  Jeg vi fortsat følge med i din blog, og håber da ikke at du stopper foreløbig. ;)

  http://detteerikkeencykel.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt se hvad du mener, men jeg er sikker på at alle bloggere når til et punkt i deres liv, hvor de simpelthen er tømt for inspiration og virkelig har tabt glæden ved det. Heldigvis er det ikke sådan for mig, endnu, så jeg fortsætter bare i samme sind! :-)

   Slet
 2. Det er jeg næsten også sikker på. Men der er jo også helt forskelligt fra person til person, om den lyst kommer igen! :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.