Image Map

20. okt. 2012

Efterårsferie update!

Ja, jeg indrømmer det blankt. Jeg ligner 100 procent en eller anden syg i hovedet person, og det hele klasker bare ikke. Det er ikke perfekt, men fedt. Nyd det, hvis altså i gider det! Hvad har i lavet i ferien?

Skru HELT op for jeres lyd, eftersom kameraet virkelig ikke opfanger meget... Æv.

6 kommentarer :

 1. Jeg synes du stadig, at du er sød at kigge på, god vlog ;-)

  SvarSlet
 2. Rigtig god start, super fin video, man kan helt mærke din energi i videoen!.
  Ps. jeg elsker dit "lange" hår, lad det aldrig blive klippet kort.

  SvarSlet
 3. Jeg får simpelthen det største smil på læben, hver evig eneste gang jeg ser en af dine videoer, du er simpelthen så sød at kigge på, det er helt utroligt! Jeg tror jeg har set fem af dine videoer her til aften, hvis ikke mere. Haha, du er virkelig kær!
  OG LIGE EN SIDSTE TING: vil du ikke nok være en kæmpe stor skat at fjerne det der man skal skrive inden man kan publicere en kommentar, jeg hader det simpelthen -.-

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahh, hvor sødt! Mange tak! - Vil lige kigge på det, men kan intet love!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.