Image Map

19. okt. 2012

Det går sku!

Hej hej hej alle zusammen! Bare lige en hurtig opfrisker, for at fortælle at jeg altså ikke er død! Jeg er ret så glad lige nu. (næsten) Alt kører bare som smeltet smør på et nyvokset surfbræt - i ved hvad jeg mener! Men det går i hvert fald godt, og som jeg skrev på min facebookside, så nåede jeg 100 followers her til aften! Jeg er sygt glad lige nu, men mere om det i morgen! Men jeg ville bare lige høre om der skulle noget med i videoen? I kan sagtens spørge ind til alt muligt, og så vil jeg, måske, svare på dem! Der kan også spørges anonymt, men det er jo helt op til jer selv! Jeg vil i hvert fald gå i seng nu, for jeg skal op kl. 06.00 i morgen, for at komme på arbejde. Fedt. Nå, men fortsat god weekend til jer alle! Dejlige tanker fra ham der Emil!

11 kommentarer :

 1. Hvor er det dejligt at hører, at du ikke helt er død - endnu selvfølgelig, haha. Det håber jeg nu aldrig sker. Det lyder godt nok trist at skulle op så tidligt i en ferie/weekend, men god arbejdsløst! :-)

  www.sophiereimers.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, god griner der! Men ja, ret ærgerligt med så tidlige arbejdstider!
   Har tjekket din blog - genial, haha! :-D

   Slet
  2. Haha, pis' go humor der, ej. Jeg er simpelthen SÅ over træt, at det er helt vildt. Burde bare gå i seng, inden jeg gør mig mere til grin. Håber ikke du dør hen ad natten, haha!
   - haha, for feeedt. Blev helt sådan du ve " omg, han er blevet fast. det emil, fuck ja. happy happy happy " ja okay, jeg er vild når jeg får nye læsere. Tror bare jeg går i seng nu, haha. Sov godt! :-D

   Slet
  3. Haha, det var da det mindste! :-)

   Slet
 2. Haha, hvor er du sød!
  Og tillykke igen ;)

  SvarSlet
 3. Hvilken slags blogger vil du selv beskrive dig som?? Du nævnte på et tidspunkt at du ville fortælle hvad du synes om mode-bloggere... men tror ikke du nåede det :D

  SvarSlet
 4. Hvorfor er dine venner (efterskole venner selvfølgelig) så dejlige?? hvorfor spilder du dine hårdt tjente penge på tøj, når du kunne bruge dem på det der i virkelig betyder noget.. nemlig dine dejlige venner, som savner dig konstant?? Hvorfor føles verden så ond, når det vi har er så godt??

  wow jeg er god til at komme med spørgsmål man!! -jeg håber ikke det er for sent!
  og lige et lille bonus spørgsmål: hvorfor er jeg så dejlige


  hæhæ
  jeg savner dig Emilos :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser du bare rar og herre dejlig ud!
  Du har fået endnu en follower blandt de 100 ;-)

  xx Lad mig høre fra dig
  http://thereselykke.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, mange tak du! ;-)
   Fin blog du har dig, forholdsvis ny, men kan jo se at du lige er startet forfra! Glæder mig til at se hvor det bærer hen!

   Slet
  2. Jeg har skam blogget snart 2 år, men jeg har bare valgt at skifte fra BlogHQ tilbage til Blogspot - derfor er der ikke så mange indlæg endnu ;-) Hæng i, det kommer!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.