Image Map

17. okt. 2012

REPOST: Konkurrence om et gavekort til Miinto!

Jeg synes lige at jeg skulle dele konkurrencen igen, eftersom det gør det hele en smule sjovere, hvis der er flere tilmelde til min konkurrence. Det er forsat et gavekort til Miinto på 200 kroner! Der kommer til at være nogle "adgangskrav" til konkurrencen, og dem vil jeg derfor gerne lige liste! Forresten skal alle punkter opfyldes!

1) Du skal være fast læser af min blog/ følge den på Bloglovin' (Kun en behøves, men jeg ville elske dig hvis du valgte begge!)

2) Du skal 'Like' min Facebookside (Men okay, hvis du ikke har Facebook, så går det nok!)

3) Kommenter hvad du ville bruge gavekortet på - fx. ville du bruge det på en super fed ny t-shirt fra Cheap Monday? Det behøver ikke at være noget som koster mindre end 200 kroner ! Bare kom med forslag og ideer! Mere kan findes på Miinto's webshop lige her.

Jeg vil trække lod torsdag den 1. november, så hold øje her på siden, efter en video med vinderen!

Jeg håber at i vil være med med god engagement, og selvom i måske ikke vinder, så tjek for guds skyld alligevel lige Miinto ud, for de har altså noget af det fedeste tøj inden for branchen!

3 kommentarer :

 1. Done!!

  Jeg ville helt klart invisterer i en sweatshirt eller en ny strik som kan bruges her til vinter!!

  planetmorten@gmail.com

  SvarSlet
 2. Fuck. Genial blog alligevel! Hvorfor har jeg først lige fundet den? Follower dig nu på bade GFC og BlogLovin' :)
  Lækkert med en giveaway også! Hvorfor ikke deltage? Jeg ville bruge gavekortet på en lækker Maison tee eller et par nye shorts, fordi mine gamle lige er gået i stykker - øv :(
  Jeg har også liket på facen!
  min mail er michelle_nenonen@hotmail.com

  Knus Michelle fra michellenenonen.blogspot.com - kig gerne forbi, hvis det lyster :D

  SvarSlet
 3. En strik. Er lille og tynd og en strik vil varme godt haha
  sofiemoeller97@live.dk

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.