Image Map

16. okt. 2012

Noget stort

Okay, jeg var faktisk i gang med at skrive et andet indlæg til jer (suprise, Emil laver noget), da jeg kom i kontakt med en dejlig veninde. Hun sendte mig links til nogle forskellige videoer, men hun nævnte en speciel, og sagde at jeg skulle lytte med og holde godt øje med den. Det er en sang, ved navn WINGS, som handler om et emne som i vores hverdag er sygt meget overset. Nemlig vores identitet set ude fra. (Læg lige mærke til de korte sætninger, som skal gøre det hele dramatisk - nej helt seriøst, det er faktisk et meget vigtigt emne, men jeg er bare i sådan et underligt humør.) I sangen fortælles der om det med at føle sig hævet, ved at have et par Nike-kicks på. Jeg vil vædde med, at alle kender følelsen af at føle sig godt tilpas i noget tøj, og derved føle sig bedre end andre. Man vil jo gerne vise sig frem, og vise at man også kan noget. Det at få opmærksomhed, er det bedste vi ved. Men en stor del af det, er grundet i dem vi ser op til.
"I was trying to fly without leaving the ground,
cause I wanted to be like Mike, right
Wanted to be him.
I wanted to be that guy, I wanted to touch the rim,
I wanted to be cool, and I wanted to fit in,
I wanted what he had, America, it begins."
Vi behøver slet ikke alt det vi har i livet. Det kan godt være, at det jeg skriver lyder så voldsomt overfladisk, men den pure sandhed er, at vi vil gøre stort set alt for opmærksomhedens skyld, for at blive genkendt og for at blive respekteret. "We want what we can’t have, commodity makes us want it. So expensive, damn, I just got to flaunt it." Følelsen er fucking god. Det kan vi ikke komme uden om, og jeg vil da også gerne selv indrømme at jeg gør det. Jeg ved bare, at det er skide forkert, for det er jo ikke mig som man ser. Det er de penge jeg bruger på mig selv, som bliver set.
Det jeg vil sige er, (og ja, det er meget meget meget svært), at folk skal lade værre med at tænke så meget over, hvad andre tænker, og måske af og til bare være sig selv. For i sidste ende, så munder det jo ud i det samme.

For mig var det virkelig en eye-opener. Der skal heller ikke så meget til... Men jeg håber alligevel at i vil bruge lidt tid på at se den, og lige tænke over den.
Applaus til dig der nåede her til. Den bliver endnu større hvis du altså ser videoen.

4 kommentarer :

 1. Super fed video og budskabet er rigtig fedt.. :) Tak fordi du delte den med os :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, og det var da så lidt! Jeg synes det er vigtigt at komme ud med, eftersom det i virkeligheden er noget som vedrører os alle! :-)

   Slet
 2. Kender sangen, den har været min yngling i rigtig lang tid!:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Cool! Jeg er først lige faldet for den nu, men har hørt den en del gange allerede!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.