Image Map

16. okt. 2012

Hvad synes i?

Jeg har været i gang med at kreative hjørne i dag, så jeg har lavet nogle forskellige headers til bloggen her. Jeg er ret meget i tvivl, og vil derfor gerne lige høre jeres meninger omkring dem. Det skulle jo helst gerne være noget specielt, og nummer 1, (altså den første i kan se...) er meget anderledes end andre headers jeg har set, så den fanger lidt - men det gør de andre vel også? Men hvis i har nogle input, eller ideer til andre headers med hensyn på fonts/skrifttypen, så kom endelig med dem! Men husk endelig at jeg helst gerne vil have det så enkelt som overhovedet muligt! Klik endelig på billederne for at se dem i fuld størrelse! Og hvis i vil have en header, så kan vi da også sagtens finde ud af det! 

 Og husk lige min konkurrence! Tryk her for at tilmelde dig!

9 kommentarer :

 1. Hvor er de fine! Jeg tror den første bliver meget stor, hvis den skal op og fylde det samme, som din nuværende header. Jeg har set den et par steder før, men det gør den jo ikke mindre fed! Jeg har faktisk også overvejet at lave noget lignende selv. Så tror det ville blive rigtig fedt, til din blog. :)

  Jeg hælder nok mest til 1, 2 eller 3! (haha, god hjælp, ikke? ;) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Planen var at den skulle være mindre end de andre - hvis du trykker på den, så kan du se hvordan den vil komme til at se ud. :-) Ser det okay ud? Sådan meget anderledes end set før, men stadig ret fedt. :-D

   Slet
  2. Så den ville være dit bud? :-D

   Slet
 2. Ville sige den første!! Men de er alle rigtig gode ;-)
  Ligesom din blog! :-D
  //Agnes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, du smigrer Agnes! Haha, tak for det. ;-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.