Image Map

13. okt. 2012

Fremtidig

Her viser jeg nogle af de ting som jeg går og kigger på, og som jeg håber på at få fingrene i! De er dog ikke alle lige billige, men jeg ønsker mig dem nu alligevel! Og så er der sådan nogle ting som hattene, som jeg får mulighed for at få + Jalil Peraza tee'en som jeg er i gang med at opstøve. De andre ting er lidt mere fjerne - men en dag bliver de mine! Har fået ret stor kærlig for prints på alt mulig slags tøj, lige fra tees, sweats, hoodies, bomber jackets, caps og alle andre slags påklædning! Så er der skoen fra New Balance som jeg også er ret vild med. Men faktisk har jeg kigget på en anden fra Nike, som er et samarbejde mellem Nike og et mærke fra Californien som hedder Primitive. Nå jaaa, ikke mere modeblog for i dag. Nu må der hellere snart komme andre emner til! God weekend, og husk min konkurrence lige her!

3 kommentarer :

  1. Fin blog, med et godt layout :-).

    Vil du ikke være sød at smide en kommentar til vores blog, det vil betyde meget! (:

    - mutedechoes.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Åh, elsker dig for at elske disse ting!

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.