Image Map

12. okt. 2012

Som en blogger...

... Er det næsten en must at have et spejlreflekskamera. "Kvalitet frem for kvantitet", sådan lyder ordsproget. Og for at et blog ser indbydende ud, så skal der selvfølgelig være nogle gode og flotte billeder på. Det siger sådan lidt sig selv, for personligt, så læser jeg slet ikke blogs uden billeder, eftersom at det efter min mening gør bloggen mere levende og flot. Jeg har længe kigget efter et kamera, og jeg tror nu at jeg endelig har fundet det rigtige. Det er et Nikon D3200, og jeg vil da selv sige at jeg har fundet et til en okay pris. På Elgiganten koster sådan et kamera lige nu 3999 kroner - og så er der oven i købet ekstra objektiv til. Jeg var tidligere i dag inde i en Photocare i Haderslev, for at spørge om hvilket kamera de ville anbefale. Og sjovt nok, så ville de også anbefale dette Nikon. Så nu er det bare pengene der mangler! Men heldigvis er der snart lønningsdag. ;-)
Hvad har i, og er i stik imod dette eller enige?

7 kommentarer :

 1. Du har ret, det behøver ikke at være et voldsomt dyrt et - men alligevel! Det frister!

  SvarSlet
 2. Jeg har en Canon EOS 1100D. Fik det i fødselsdagsgave her i august måned og er super glad for det. Det er simpelthen det fedeste.. Om det er det bedste har jeg ingen ide om, men jeg er så glad for det. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Det kunne være at jeg også lige skulle kigge på dét! ;-)

   Slet
 3. Jeg har selv haft Nikon kamera, og endte med at skifte det ud, til et Canon. Personligt er jeg meget mere tilfreds med Canon, men det er jo smag og behag. :) Men glæd dig, det bliver din lille baby. :D haha!

  Daniellahorsmark.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, inden jeg har det elsker jeg det allerede! Min fremtidige baby!

   Slet
 4. Jeg har faktisk selv for nylig undersøgt rigtig mange kameraer... Har haft spejlrefleks siden de var analoge og vil selv synes jeg er godt inde i det :) Vil dog sige at D3100 fra Nikon er bedre på nogle andre områder (og dem som jeg foretrækker) en D3200... Det kommer an på dine krav. Jeg vil fx gerne have en høj ISO uden for meget støj (Altså når man tager billeder hvor der ikke er fuld sol), det er faktisk det vigtigste for mig og så selvfølgelig at det har nogle megapixel at arbejde med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, jeg forstår! Kan godt se pointen - men tror stadig at jeg er ret fastlåst på dette kamera. Men tak for tippet. ;-)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.