Image Map

12. okt. 2012

FACTFICTION #2

 Hele ideen, og spørgsmålene er taget fra amalieancher.dk 

Du hedder: Emil Braasch. Kælenavn: Mul, Emilos, Emilowich. Sang, som du sørger til når du er ked: Comptine d'un autre été, l'aprés-midi. (Her, hæhæ). Afhængig af: Te, min computer og penge. Altid penge. Hvad tror folk om dig? Klart at jeg er en eller anden syg fange der lige er undsluppet fra anstalten. Passer det? Måske lidt. Altså at jeg er speciel... Hvad får du oftest komplimenter for? Hmm, min blog? Det ved jeg ikke lige! Hvad siger du for at imponere folk? Det behøver jeg da ikke sige noget, for at gøre! Hvordan kan man imponere dig? Ved at være totalt sig selv. Jeg elsker folk som tør skille sig ud, eller ytre sig med sine meninger! Griner du nogle gange når du er alene? Ja... Alt for meget! Hvad står der i den sidste SMS du fik? "Skal vi følges?" Hvor bor du? I en lille by i Sønderjylland - Ja, jeg er bondeknold! Trives du der? Nej, jeg er storbymenneske, og regner klart med at flytte til København for at studere i fremtiden! Ejer du et par Converse? Jeps, røde! Sprut, cider, vin eller øl? Elsker drinks! Har aldrig rigtig været til øl eller vin - og cider er ikke 'hip', så dem drikker jeg i smug. Bliver du nogensinde for fuld? Nej, haha - jeg har aldrig været så fuld at det gik galt på nogen måde! Hvilket mobilabbonement har du? Ingen ide, hahaha. Er du allergisk overfor noget? Ikke så vidt jeg ved, nej. Har du haft sex i dag? Jeps, skolen er fyld af sygt mange hotties. Nej. Hvordan tager du telefonen? Jeg bruger faktisk ikke min telefon så meget, så jeg tager den red casual "Det' Emil". Hvem ringede du til sidst? Joa-Boa! Antal timers søvn? 6,5 time! Sov du alene? Fantasivenner, i ved. Plejer du at komme til tiden? Ja, jeg er der altid selv om jeg altid render rundt og klarer tingene i sidste øjeblik! Hvornår har du det bedst? Jeg kan rigtig godt lide at være i min seng og bare slappe af. Ikke for at lyde som en der ikke gider andre folk, for der er virkelig mange folk derude som jeg savner. Men enten alene eller i selvskab med de bedste og dejligste mennesker i verden, folkene fra min efterskole. Hvornår blev du sidst fotograferet? Tror der blev taget billeder af mig mens jeg lavede grimme ansigter i går... Hvordan har du det lige nu? Jeg er i skole. Gæt selv resten... Hvilke(n) farve(r) er stærkest repræsenteret i dit klædeskab? Hvid, sort og mørkeblå/navy. Hvad synes du om dine fødder? Øh, det har jeg ikke rigtig tænkt over. Hvad savner du? Mine bedste venner fra efterskolen. Havde du en god aften i går? Jeg slappede af og tænkte en masse, så ja. Favoritdrik om morgenen: Te! Elsker te, og det er faktisk det eneste som jeg har lyst til om morgenen. Hellere det end mad. Barberer du ben? Nej... Hvornår plejer du at gå i seng? Jeg er ret large, så alt fra kl. 21-02. Er du genert? Uhm, det ville jeg ikke rigtig kalde mig selv, men kunne sagtens ske en gang eller to! Dyrker du sport? Nej, men ville sygt gerne. Jeg har bare i forvejen alt for mange planer, som gør at jeg ikke har tid. Men jeg har da spillet badminton i omkring 9 år? Tror du på kærlighed ved første blik? Ingen ide - kunne da sikkert godt være! Har du nogen sinde kastet op offentligt? Superbest... Never again. Er du tilfreds med dit liv? Nej, der er så meget mere som jeg skal opnå. Men det kommer, målet er sat! Er du forkælet? Det ville nogen nok sige, men jeg har altså også selv arbejdet en del for tingene. Har haft arbejde lige siden jeg var 13 - lige minus det år på efterskole. Hvad skal du i morgen? 75-års fødselsdag ved min morfar - skal rocke min nye skjorte fra Eton! Hvad er det værste du ved? Haters. Seriøst, det kan gøre mig så sur og ked af det. Hvor mange penge snolder du væk på en uge? Ingen. Hvilken kendis synes du er et godt forbillede? Lady Gaga. Uden hun ved det, har hun hjulpet mange. Hvad længes du efter? At opnå noget i livet. Hvad er det fineste du er blevet foræret? En tur til New York. En speciel dato? 17. Januar. Hvor gammel er du? 16. Er du vild med nogen lige nu? Nej. Du samler på? Rod. Røde eller grønne æbler? Passiv. Hvem ringer du til når du er vred/ked? Så ringer jeg i hvert fald ikke til nogen. Kan du lide golf? Det ser så dumt ud, haha (no hate på jer der elsker golf). Hvornår stod du op i dag? 6.31 Har du sovet i din egen seng i nat? Ja. Har du strømper nu på? Ja... Er det okay at græde? Ja??? Hvorfor skulle det ikke være det?  Hvornår græd du sidst? Åh, ingen erindringer. Men græd en del da jeg skulle tage afsked med dem fra min efterskole. Det er ingen hemmelighed. Hvad ville du gøre hvis du vandt en million? Bruge dem impulsivt! Bruger du briller eller kontaktlinser? Burde bruge briller, meeeeen. Synes du det er vigtigt at gå i mærkevarer? Nej. Det giver en god følelse, og man føler sig bedre til pas, men jeg køber også ting i genbrug, så nej. Hvornår står du op i weekenden? Når jeg vågner! Er du god til at lave mad? Ingen ide, men det smager da okay. Har du flyskræk? Tænker altid det værste, men er ikke bange for det. Jeg synes det er hyggeligt! Er du musikalsk? Uh, ja. Delvist. Jeg kan spille lidt klaver! (Den sang nævnt tidligere). Men elsker musik! Hvad drikker du når du er tørstig? Det som lige står i køleskabet! Hvad er din favorit-is? Der er stor hype omkring Ben & Jerry's, men jeg elsker god hjemmelavet is. Tror du på liv efter døden? Det har jeg ikke taget stilling til. Kan du lide sushi? Nej, bwadr, fik en gang madforgiftning! Hvad spiser du helst når du ser film? Uh, ingen ide! Bor dine forældre sammen? Ja. Har du tandlægeskræk? Nej, det er ret hyggeligt! Er du et morgen- eller aftenmenneske? Aften, 100p! Det er sikkert! Hvad farve er dine øjen? Sådan en underlig blå. Har du nogensinde grædt dig i søvn? Da jeg var lille, ja. Bider du negle? Nej! Hvilken sang har du hørt sidst? MIKA - We Are Golden.

Alt for denne gang - i må lige bære over med at den var så lang, men mange tak til jer hvis i nåede til dette punkt! TAK!

Husk at deltage i min konkurrence om et gavekort til Miinto lige her!

2 kommentarer :

  1. stjal også lige det her til min egen blog, hæ :D

    http://www.midtiingenting.bloggersdelight.dk

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.