Image Map

10. okt. 2012

Jalil Peraza - Stars and Stripes Tee
Dette er simpelthen en trøje jeg må have. Normalt "craver" jeg ikke ting som rigtig mange bloggere gør, men den er simpelthen for fed. Jeg opdagede den for ikke så lang tid siden, da var til en Kesi-koncert, hvor at opvarmningen havde sådan en hvis tee på. Selve trøjen er designet og skabt af Jalil Peraza. Han er privat stylist for Kanye West og Jay-Z, og rejser derfor med rundt på deres tourneer i verden. Han er godt i gang med at blive kendt, og er allerede en godt etableret designer.
Jeg kan da godt lige løfte, at jeg er i gang med at støve sådan en tee op. Og jeg har allerede fundet en til 350 danske kroner! Mit eneste problem nu, er så at jeg skal bruge mine nuværende slat penge på noget andet! Men næste gang jeg kommer i besiddelse af penge, så er den min! (Forhåbentlig!)

Jeg fik faktisk en kommentar sidste dag, med spørgsmålet omkring jeg var gået hen og blevet modeblogger. Svaret er, at jeg ikke blogger om noget fast eller speciel ting, men derimod det som jeg synes er spændende eller fedt. Men jeg indrømmer da gerne, at jeg på det sidste har blogget rigtig meget om tøj, men jeg lover jer ikke at jeg stopper! Der kommer noget om det jeg har lyst til, og det håber jeg at i kan forstå!

1 kommentar :

  1. Fed blog du har :)

    Skøre tanker herfra

    ninnak.blogspot.dk

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.