Image Map

2. okt. 2012

Lana Del Rey

Jeg er vild med Lana Del Rey! Ikke mere sagt! Det er noget virkelig flot musik hun laver, og af en eller anden grund, så passer det til næsten alt humør jeg er i. Så hvis nogen af jer derude en dag ser at hun kommer til Danmark (eller sydlige Sverige/nordlige Tyskland, eller noget), så må i meget gerne skrive til mig, for jeg gad sygt godt se hende live! Dejlig musiker, og frontperson for H&M's nyere kollektion - men det vidste i allerede. Jeg tror efterhånden at alle bloggere har kommenteret eller nævnt det, men med hvilket emne er det ikke sådan?

6 kommentarer :

 1. Svar
  1. Hun er definitionen af fantastisk!

   Slet
 2. Oh... Skulle lige til at kommentere, at jeg ikke kendte hende, fordi navnet ikke siger mig noget, men kan høre på musikken at jeg har hørt hende før på Jenni's blog (jennig.org), så bor jeg måske ikke helt under en sten alligevel xD

  // Janni aka Gulde <>< http://gulde.dk/

  SvarSlet
 3. Hun er jo bare fucking fantastisk altså.

  SvarSlet
 4. hun er rigtig rigtig go! du skulle prøve at høre hendes nye/gamle sang (i dont know?) "ride - lana del ray" <3 <3 den er pisse go :D

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.